Składniki
Przygotowanie - Pyszny pudding czekoladowo bananowy
- 1/2 tabliczki czekolady mlecznej E.Wedel
- 2 banany
- 1 łyżeczka masła
- 7szt orzechów nerkowca
- 5 łuskanych migdałów
- 1 szklanka mleka kokosowego
- 2 łyżki płatków owsianych
Krok 1:
Banany obieramy, kroimy w poprzek na pół i na roztopionym maśle przypiekamy aż będą brązowe.
Krok 2:
Następnie zmniejszamy ogień i na bananach
układamy kostki mlecznej czekolady wedlowskiej, można w kąpieli wodnej
to zrobić, ale po co brudzić dodatkowe miski, jak rano nie ma czasu.
Czekamy aż się zacznie rozpuszczać.
Krok 6:
Spożywamy od razu, idealne na jesienno zimowe śniadanie.Pożywne, bogate w treści i ciepłe.
Komentarze
Prześlij komentarz