Roladka z udka z warzywami

 






Sposób przygotowania

Udka myjemy, oczyszczamy skórę i luzujemy z kości, rozkładamy na desce płaski plaster mięsa.
Papryczkę odsączamy z oliwy, cebulę kroimy w piórka, a mozarellę w paski.
Na mięsie układamy warzywa oprószamy przyprawami i zwijamy w rulonik,spinamy wykałaczkami i umieszczamy w naczyniu do zapiekania, wkładamy do piekarnika na 45min.

 

Składniki

  • udka kurczaka 3 szt
  • cebula czerwona 1 szt
  • mozarella 1/2 szt
  • pepperoni 3 szt/ z oliwy
  • sól morska 3 szczypty
  • kolendra mielona 3 szczypty

Komentarze

  1. uwielbiam kurczaki :) z mozzarellą jeszcze nie jadłam :) - czas spróbować :)

    OdpowiedzUsuń

Prześlij komentarz