-
łosoś wedzony plastry
4 szt/ plastry
-
jajka
2 szt
-
cebula biała
1 szt mała
-
oliwki czarne
4 szt
-
pieczarki marynowane
4 szt
-
kukurydza minikolby Smak
4 szt
-
majonez tradycyjny
1 łyżka
-
musztarda miodowa
1 łyżeczka
-
pieprz czarny mielony
1/2 łyżeczki
-
kolendra mielona
2 szczypty
-
gałka muszkatołowa mielona
2 szczypt
Sposób przygotowania
Jajka gotujemy na twardo.
Do misy malaksera wrzucamy wszystkie podane składniki , zimne ugotowane jajko, przyprawy i po prostu miksujemy.
Pastę należy schłodzić i dać się smakom połączyć, po czym można smarować
grzanki, pieczywo bądż nadziewać francuskie upieczone ciasto.
Komentarze
Prześlij komentarz