Ania Stawowa
LICZBA GŁOSÓW: 21

4 rzodkiewki
10 oliwek zielonych z papryką
2 cebule dymki razem z nacią
Do smaku sól morska ,pieprz kolorowy , suszone kwiaty nagietka i lawendy i odrobina oliwy do smaku .
10 oliwek zielonych z papryką
2 cebule dymki razem z nacią
Do smaku sól morska ,pieprz kolorowy , suszone kwiaty nagietka i lawendy i odrobina oliwy do smaku .
Sposób wykonania
Fileta myjemy ,osuszamy i doprawiamy podanymi przyprawami i oliwą
,rozmaryn zostawiamy cały przekładamy nim mięso i zostawiamy na 30 min.
Sałatę wykładamy umytą i odwirowaną na talerze ,na nią dajemy pokrojone rzodkiewki , fasolkę i kalafiora .
Oliwki przekrajamy na pół ,a pomidory w paseczki .
Cebulkę dymkę szatkujemy razem z zieloną natką i dodajemy do naszej sałaty .
Z oliwy ,soli , pieprzu ,suszonych kwiatów robimy sos do sałaty ,ale polewamy tuż przed podaniem .
Sałatę wykładamy umytą i odwirowaną na talerze ,na nią dajemy pokrojone rzodkiewki , fasolkę i kalafiora .
Oliwki przekrajamy na pół ,a pomidory w paseczki .
Cebulkę dymkę szatkujemy razem z zieloną natką i dodajemy do naszej sałaty .
Z oliwy ,soli , pieprzu ,suszonych kwiatów robimy sos do sałaty ,ale polewamy tuż przed podaniem .
Mięso zamarynowane wykładamy na rozgrzany grill i grillujemy ok 10 min .
Po tym czasie podajemy razem z sałatką .
Lekkie danie ,zdrowe i bardzo pożywne
Po tym czasie podajemy razem z sałatką .
Lekkie danie ,zdrowe i bardzo pożywne
Komentarze
Prześlij komentarz