Sposób przygotowania
Papryczki myjemy odcinamy
główki z ogonkami i wytrzepujemy nasiona ,kroimy w plasterki cieniutkie.
Rzodkiewkę myjemy i kroimy w pół plasterki, cebulkę w kosteczkę .
Serek odcedzamy i wkładamy do szklanej miski ,dodajemy pozostałe składniki, obie sole i mieszamy .
Dekorujemy kwiatami szczypiorku, który jest jadalny więc spokojnie nam jeszcze doda aromatu całości.
Rzodkiewkę myjemy i kroimy w pół plasterki, cebulkę w kosteczkę .
Serek odcedzamy i wkładamy do szklanej miski ,dodajemy pozostałe składniki, obie sole i mieszamy .
Dekorujemy kwiatami szczypiorku, który jest jadalny więc spokojnie nam jeszcze doda aromatu całości.
Składniki
-
serek wiejski 250 g /ziarnisty
-
rzodkiewka 10 szt
-
pepperoni 3 szt /papryczki
-
cebula czerwona 1 szt
-
szczypiorek 1 kwiat
-
sól morska 1/2 łyżeczki
-
sól ziołowa 3 szczypty
Komentarze
Prześlij komentarz