Składniki:
- 8 kromek bułka
- 8 plastrów szynka szwarcwaldzka
- 4 szt papryczki peperoni
- 16 szt kapary z zalewy
- 300 g ser zółty
- 300 g pieczarki
- 1 szt cebula
- 1 łyzka margaryna
- do smaku Sól morska- MŁYNEK
Pieczarki kroimy w talarki , cebulę w piórka i smażymy na margarynie do odparowania soku , lekko solimy .Studzimy .
Bułki kroimy w kromki .Na każdą wykładamy plaster szynki , jeśli jest za duży to an bułce sciągamy go na środku robiąc jakby zakładkę , w tedy nie zwisa tak po bokach , następnie wykładamy po pół papryczki , ja uzyłam z zalewy , obok układamy po 2 kapary , na to dajemy pieczarki i ser , zapiekamy w tem 180st 10 min .
Bułki kroimy w kromki .Na każdą wykładamy plaster szynki , jeśli jest za duży to an bułce sciągamy go na środku robiąc jakby zakładkę , w tedy nie zwisa tak po bokach , następnie wykładamy po pół papryczki , ja uzyłam z zalewy , obok układamy po 2 kapary , na to dajemy pieczarki i ser , zapiekamy w tem 180st 10 min .
Komentarze
Prześlij komentarz