Składniki:
- 500 g boczek surowy bez kości
- 1 szt papryka kolorowa
- 18 szt pieczarki
- do smarowania olej rzepakowy
- do smaku do boczku przyprawa do grilla Prymat
- do smaku Sól morska- MŁYNEK
Boczek surowy pokroiłam w grubą kostkę i natarłam przyprawą do grilla .Odstawiłam na 24h .
Paprykę pokroiłam w kwadraty , pieczarki wybrałam małe i tylko je umyłam .
Na specjalne szpikulce nakładałam po kolei nasze produkty , na koniec pędzlem posmarowałam całość olejem z każdej strony i posypałam warzywa solą .Piekłam na tackach ok 45 min :)
Paprykę pokroiłam w kwadraty , pieczarki wybrałam małe i tylko je umyłam .
Na specjalne szpikulce nakładałam po kolei nasze produkty , na koniec pędzlem posmarowałam całość olejem z każdej strony i posypałam warzywa solą .Piekłam na tackach ok 45 min :)
Komentarze
Prześlij komentarz