Roladki z puszystym serkiem i grzybami











Składniki:







\



Marchew obieramy i ja specjalnym nozykiem pociełam w równe paski , dusimy na maśle ,doprawiamy solą , białym pieprzem i cukrem ok 1 łyżeczki , zalewamy wodą i dusimy do odparowania jej to wystarczy by była miękka .

Mięso rozbijamy przez folię najlepiej spożywczą , na każdy filet dajemy przyprawy i serek ja uzyłam puszysty z ziołami , na to podsmazone pieczarki z grzybami i dla efektu paseczki marchewki ;)zwijamy jak dewolaja nie krokieta i dusimy na maśle podlewajac potem wodą , ja zawsze jeszcze wrzucam kulka grzybków na roladki by fajnie pachniały :)
 Gotowe przekrajamy na pół i podajemy , ja do nich zrobiłam jeszcze puree ziemniaczane i oczywiscie duzszona marchewka .zapraszam












Komentarze