margaryna
200 g
Sposób przygotowania
Dziś alternatywa dla
ciasteczek z maszynki, bo nie mam takiej końcówki, więc postanowiłam
wykombinować coś innego.
Wszystkie składniki zagniatamy, z wanilii dajemy tylko środek czyli
ziarenka, ciasto dzielimy na 5 małych części owijamy folią i wkładamy do
zamrażarki, aby dobrze się je tarło.
Na blaszkę dajemy papier do pieczenia i ścieramy na tarce do jarzyn na
dużych oczkach zamrożone ciasto, tworząc małe ciasteczka, pieczemy do
zrumienienia w tem. 180st ok 15 min, każdą porcję.
Świetny przepis na pewno z niego skorzystam :)
OdpowiedzUsuńWyglądają bardzo smakowicie :)
OdpowiedzUsuńKruche ciasteczka i miód? rewelacyjne połączenie! Przepis na pewno wypróbuje
OdpowiedzUsuńpewnie są przepyszne, bo tak też wygladają
OdpowiedzUsuń