Składniki:
- 2 garście sałata chrupiąca
- 1 szt ogórek kiszony
- 1 kulka ser mozarella
- do smaku mięta
- do smaku bazylia świeża
- dresing;
- 50 ml oliwa
- 1 łyżka ocet balsamiczny
- do smaku sól czarna
- do smaku pieprz
- 1 szcyzpta cukier
- do smaku zioła prowansalkie Prymat
Sałatę myjemy , i rwiemy na małe kawałki .
Ogórka kroimy w kostkę i wykładamy na sałatę .
mozarellę również w kosteczkę i dodajemy do sałatki .
Z oliwy , octu i przypraw robimy dresing , który powinien poczekać z 10 min, by zioła oddały aromat .
Ogórka kroimy w kostkę i wykładamy na sałatę .
mozarellę również w kosteczkę i dodajemy do sałatki .
Z oliwy , octu i przypraw robimy dresing , który powinien poczekać z 10 min, by zioła oddały aromat .
Komentarze
Prześlij komentarz